fiensvnoMuovikuja 7, 55120 Imatra, Finland
Ekologisesti
värjätty viilu
Sertifioitu
FSC-C189034
Ainoa valmistaja
suomessa

Ekologinen värjäys

Väritä maailmasi ympäristöystävällisesti

Luonto etusijalla

Me CWP:lla haluamme olla mukana vaalimassa luontoa. Olemme valinneet tuotteisiimme koivua, jonka alkuperä on todennettu. Koivu on korjattu kestävästi hoidetuista metsistä. Tuotteidemme raaka-aine on FSC sertifioitua.

Valikoitua vaaleaa koivua on ilo värjätä. Osaamisemme perustuu värien hallintaan värjäysprosessissa. Käytämme läpivärjätyn viilun valmistamisessa ympäristöystävällisiä menetelmiä. Kehitämme parhaan tuloksen saavuttamiseksi jatkuvasti prosessejamme ja siihen tarvittavaa teknologiaa.

Läpivärjätystä viilusta tehdyillä materiaaleilla voidaan korvata sademetsän ja kehitysmaitten uhanalaisia puulajeja, kuten ruskeaa merbauta tai mustanpuhuvaa wengeä. Läpivärjäyksen ansiosta puu saa ekologisesti myös asiakkaamme haluaman värisävyn.

Haluamme, että asiakkaamme voivat iloita läpivärjätystä viilusta tehdystä tuotteesta mahdollisimman pitkään. Väri on materiaalissa koko syvyydellä, tuotteen pinnan pystyy uudistamaan hionnalla värien säilyessä muuttumattomina. Läpivärjätty viilu mahdollistaa lopputuotteen pidemmän elinkaaren, ja siten luonnon vähemmän rasituksen.

Kasvaessaan puu sitoo itseensä ilmakehän hiilidioksidia. Puusta jalostetut tuotteet toimivat puolestaan hiilivarastoina, sillä hiili on sitoutuneena tuotteisiin koko niiden elinkaaren ajan.

 

Miksi valitsisin läpivärjättyä puuta?

 

Puun valinta yksistään on ekoteko. Läpivärjäyksen ansiosta värit ovat materiaalissa koko syvyydellä ja tuotteen pinnan pystyy uudistamaan hionnalla värien säilyessä muuttumattomina. Läpivärjätyn materiaalin käyttö tuotteissa mahdollistaa tuotteen pidemmän elinkaaren ja siten luonnon vähemmän rasituksen.

EN 717-1 standardi

Tekniset koivuviilut

CWP:n tekniset viilut ovat ympäristöystävällinen ja terveellinen valinta. Läpivärjätty tekninen viilu on testattu VTT:n puolueettomalla testillä ja se täyttää EN 717-1 standardin (puutuotteiden formaldehydipäästö).

FSC sertifioitu

Koivu viilu

FSC-sertifiointi takaa, että FSC-merkityt tuotteet tulevat hyvin hoidetuista metsistä ja ovat vastuullisesti valmistettu. CWP:n tuotteiden raaka-aine tulee FSC-sertifioiduista metsistä.