fiensvnoMuovikuja 7, 55120 Imatra, Finland
Ekologisesti
värjätty viilu
Sertifioitu
FSC-C189034
Ainoa valmistaja
suomessa

CWP Sisustusviilut

CWP sisustuspinnat - aitoa puupintaa

CWP Viilut

Tekniset viilut – aitoa puuviilupintaa

CWP:n tekninen viilu on monikäyttöistä, aitoa puuviilua. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi huonekaluihin, kalusteisiin, sisäseiniin ja -kattoihin, oviin jne. Se taipuu erinomaisesti myös muotopuristeisiin.

CWP:n teknisiä viiluja on saatavilla sekä luonnonvärisenä modernina koivuna, että useissa kauniissa luonnonläheisissä väreissä. Myös omat väriyhdistelmät ovat mahdollisia tilauksille minimi 500 m2.

CWP:n tekniset viilut ovat ainutlaatuisia

CWP:n tekniset viilut valmistetaan tekemällä massivisia laminoituja aihioita, yksittäin läpivärjätyistä 1,5 mm koivuviiluista. Aihioista leikataan viiluveitsellä 0,6 mm kerroksia, viiluarkkeja.

Värjätyt viilukerrostumat näkyvät pinnassa elävänä pintana, joka heijastaa valoa ainutlaatuisella tavalla. 

CWP:n tekniset viilut väriyhdistelmät

Teknisissä viiluissa yksittäisen viiluraidan leveys on keskimäärin 1,3 mm. Värimallit ovat suuntaa-antavia.

CWP sisustusviilut - Raita

CWP sisustusviilut - Kuvio

Saatavilla samoissa perusväreissä kuin raidalliset tekniset.

Huonekalut, komponentit ja kalusteiden pinnat

Voit suunnitella CWP:n materiaaleja monipuolisesti erilaisiin tuotteisiin ja kohteisiin. Materiaalimme monimuotoisuus nousee arvokkaana esille kolmiulotteisesti muotoilluissa tuotteissa sekä designissa. Niillä voit luoda yksilöllistä sisustusta tai tuotesuunnittelua.

CWP:n tekniset viilut ovat moderni pintamateriaali esim. pöytien pinnoissa, tuolien istuimissa ja selkänojissa, keittiön ovissa jne.

CWP:n laminoituja aihioita voit käyttää esimerkiksi huonekalujen jaloissa, istuinten käsinojissa ja vetimissä. Voit suunnitella juuri sinun tuotteisiisi sopivat väriyhdistelmät.

Sisäseinien pinnat sekä alakatot

Kun haluat julkitilaan tai kotiin näyttävää ja yksilöllistä sisustusseinää tai alakattoa, CWP:n materiaalit ovat oikea vaihtoehto. CWP:n materiaalilla voit sisustaa koko seinän tai katon samalla värillä tai voit toteuttaa erikokoisia ja -värisiä taideteoksia.

Sisä- ja kerrosväliovien pinnat

CWP:n rakenneviilu on kuosiltaan uutta ja laadukasta, läpivärjättyä teknistä koivuviilupintaa, joka on mainio materiaali ovien pintamateriaaliksi. Materiaali sopiin kaikenlaisiin ovipintohin aina sisäovista kalusteoviin.

Pintakäsittelyllä vahalla, öljyllä tai lakalla voidaan korostaa vielä eritavoin uutta ilmettä.

CWP fitting birch
CWP LEBC wall seinä