fiensvnoMuovikuja 7, 55120 Imatra, Finland
Ekologisesti
värjätty viilu
Sertifioitu
FSC-C189034
Ainoa valmistaja
suomessa

CWP Laminoidut lankut

CWP designing wood

CWP Lankut

CWP:n laminoituja aihioita voi käyttää asetukkeihin, urheiluvälineisiin, puukonperiin jne. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia väriyhdistelmiä. Voimme myös valmistaa sinulle omat väriyhdistelmät ja erikoiskoot niin sovittaessa.

Laminoidut lankut

Laminoidun aihion vakiomitat ovat: pituus 1020 mm * leveys 235 mm * paksuus 60 mm.

Saatavanasi on useita vakiovärejä. Teemme myös aihioita niin väriltään kuin mitoitukseltaan käyttötarkoitukseesi sopivampana kokona, halutun paksuisena, halutussa väriyhdistelmässä sekä usein sahattuna lopputuotteen vaatimaan aihiokokoon. Jos haluat räätälöidyn väriyhdistelmän, käytettävänäsi on monia värejä, jotka löydät alhaalta.

CWP -laminaattirakenne kestää vaikeimmissakin olosuhteissa taipumatta. Materiaalina on kova ja kestävä koivuviilu. Läpivärjätty puu takaa mainion työstöjäljen karhennuksille, tehtiin ne sitten laserilla tai mekaanisesti. Hyvin pintakäsitelty laminaatti sopii erinomaisesti ulkokäyttöön. Läpivärjäyksen ansiosta voit korjata helposti kolhuja ja naarmuja perustyövälineillä.

CWP BW_G_EBC
CWP laminated blanks

CWP lankkujen väriyhdistelmät

CWP väriyhdistelmiä on saatavilla Pure ja Natural vaihtoehdoilla.

Pure väriyhdistelmissä on käytetty tarkoin valittua vaalea koivuraaka-ainetta, kun taas Naturalissa käytetään vaalean koivuviilun parina tummaa, sydänruskeaa, koivuviilua.

VERKKOKAUPPA lankut

Toimitus kaikkialle Suomeen