Erä ja urheilu

Me CWP:llä olemme alkaneet toimintamme asetukkiaihioiden myynnillä. Asetukkiaihiot kuuluvat edelleen tuotevalikoimaamme. Monipuolisissa laminoiduissa aihioissa löydät CWP:n omia standardivärejä ja väriyhdistelmiä. Sinulla on myös mahdollisuus räätälöidä omat värisi.

Väriviilut muodostavat itse laminoidun aihion.

Laminoidun aihion vakiomitat ovat:
pituus 870 mm * leveys 270 mm * paksuus 60 mm.

Useimmiten teemme aihion sinulle väriltään sekä mitoitukseltaan juuri käyttötarkoitukseesi sopivimmasta viilukoosta, halutun paksuisena, halutussa väriyhdistelmässä ja usein vielä sahattuna lopputuotteen vaatimaan aihiokokoon. Jos haluat räätälöidyn väriyhdistelmän, käytettävänäsi on seuraavia CWP:n väriviiluja.

Laminoiduista aihiosta voit tehdä asetukkeja tai voit käyttää niitä myös urheiluvälineissä tai puukonperissä. CWP -laminaattirakenne kestää vaikeimmissakin olosuhteissa taipumatta. Materiaalina on kova ja kestävä suomalainen koivu. Läpivärjätty puu takaa mainion työstöjäljen karhennuksille, tehtiin ne sitten laserilla tai mekaanisesti.

Laminaateissa käyttämämme liimat ja värit sopivat säähän kuin säähän. Läpivärjäyksen ansiosta voit korjata helposti kolhuja ja naarmuja perustyövälineillä.

Kysy tuotteiden toimitusaikaa. Toimitamme aihiot postiennakolla postitse. Valitettavasti emme työstä aseenperiä.

Suunnittelu ja toteutus Mainostoimisto Mediakolmio